Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, victorie categorică cu SF. Gheorghe
22.04.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 203

CSM Slatina domină seria A a Diviziei A de handbal feminin, încheind sezonul regulat cu o victorie impresionantă. În weekend, echipa pregătită de tehnicianul Attila Horvath a obținut o victorie clară, scor 40-22, împotriva echipei Sepsi Sf. Gheorghe, pe teren propriu.


În ultima partidă a sezonului regulat, handbalistele pregătite de antrenorul Attila Horvath și-au demonstrat superioritatea în fața adversarei, oferind un spectacol de excepție pe terenul propriu. 40 la 22 a fost scorul final al partidei CSM Slatina -ACS Sepsi Sf. Gheorghe. Cu această victorie categorică, CSM Slatina, echipă finanțată de municipalitatea slătineană, și-a asigurat locul fruntaș în clasamentul seriei A, încheind sezonul regulat fără nicio înfrângere. Echipa este acum pe deplin concentrată pe următorul obiectiv major: turneul final de promovare în Liga Națională.
Pentru Diana Lixăndroiu, acest duel a fost ultimul de acasă, în tricoul echipei slătinene.
Turneul final, care va determina echipele care vor accede în Liga Națională, va avea loc la Iași în perioada 10-12 mai. CSM Slatina se va prezenta la acest eveniment cu încredere și determinare.
La turneul de la Iași vor participa primele două clasate din cele trei serii ale Diviziei A şi două formații din trei, cu rezultatele cele mai bune, aflate poziția a treia în clasamentele seriilor. Pentru ca o echipă să promoveze direct trebuie să câștige primele două partide.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE