Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, tot în Liga a II-a, dar pe un alt stadion
22.04.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1046

Gruparea de fotbal CSM Slatina, echipă care va evolua în Liga a II-a și în sezonul următor, se pregătește să-și găsească un nou teren de joc pentru meciurile de acasă. Situația este determinată de faptul că Stadionul „1 Mai” va fi demolat pentru a face loc unui stadion modern.


După victoria din weekend, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, CSM Slatina și-a asigurat prezența și în sezonul următor în Liga a II-a. În acest sens, oficialii grupării slătinene sunt în căutarea unei soluții privind locul în care echipa va juca meciurile de acasă. Motivul acestei căutări este planul de demolare a Stadionului „1 Mai” din Slatina, ce se estimează că va începe în vara acestui an. Antrenorul echipei, Dan Oprescu, a subliniat dorința ca CSM Slatina să rămână în oraș și să dispute meciurile de acasă acolo. Una dintre variantele luate în calcul este Stadionul „Metalurgistul”.
Dan Oprescu, una dintre figurile marcante din fotbalul românesc, a făcut declarații privind situația promovării în fotbalul din țară.
Într-o ședință recentă a Consiliului Local Slatina, a fost aprobat planul de amplasament al noului stadion, Complexul Sportiv „1 Mai”. Acest proiect impresionant va fi construit pe o generoasă suprafață de 50.000 de metri pătrați, reprezentând o investiție semnificativă pentru revitalizarea infrastructurii sportive a municipiului. Stadionul va fi proiectat conform standardelor internaționale pentru a permite organizarea competițiilor fotbalistice de Liga I națională și categoria III UEFA. Această inițiativă nu doar că va aduce plus valoare în ceea ce privește sportul în Slatina, ci va contribui la promovarea orașului ca destinație pentru evenimente sportive de amploare.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE