Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina-Teqball, calificare la Mondiale
17.04.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 144

CSM Slatina Teqball a reușit să se califice la Campionatul Mondial în proba de dublu masculin, datorită eforturilor impresionante ale perechii Sebastian Jecu și Hunor Kristály. Aceștia au obținut locul I la turneul de calificare desfășurat la Târgu Mureș.


 Echipa CSM Slatina Teqball a demonstrat excelență și perseverență la turneul de calificare pentru Campionatul Mondial de Teqball, competiție la care a obținut biletele de participare.
„CSM Slatina Teqball a obtinut locul 1 la proba de dublu masculin la turneul de calificare pentru Campionatele Mondiale de la Varșovia. Turneul a avut loc în perioada 13-14 aprilie 2024, la Târgu Mureș. Perechea formată din Hunor Kristály și Sebastian Jecu a dat dovadă de o abilitate excepțională și determinare pe tot parcursul competiției, învingându-și adversarii și asigurându-și locul la Campionatele Mondiale,” au tramis oficialii CSM Slatina.
De asemenea, la finalul turneului din Târgu Mureș, au fost înregistrate și alte rezultate notabile pentru echipa CSM Slatina Teqball. Hunor Kristály a ocupat locul 2 la dublu mixt, iar Sebastian Jecu, care este și antrenor și jucător, a obținut locul 5 la proba de simplu. Teqball a captivat atenția lumii, devenind sportul cu cea mai rapidă creștere.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE