Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ziua comunei, mare sărbătoare la Dobrun
29.08.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 377

E mare sărbătoare, mâine, în comuna Dobrun. Se împlinesc 440 de ani de la prima atestare documentară a localității, iar autoritățile sărbătoresc așa cum se cuvine acest moment istoric. Au pregătit activități sportive, dar și multe programe artistice pentru toate gusturile. Ansamblul folcloric „Maria Tănase” din Craiova, alături de Niculina Stoican și Petrică Mâțu Stoian sunt invitații de onoare.


Comuna Dobrun îmbracă mâine straie de sărbătoare. Toți localnicii, dar și iubitorii de folclor din zonă sunt invitați la evenimentul organizat de Primăria Dobrun, la aniversarea celor 440 de ani de atestare documentară. Sărbătoarea începe la ora 14.00, cu întreceri fotbalistice între elevii Școlii Dobrun și cei din Balș și Caracal. De la ora 16.00 urcă pe scenă artiștii cunoscuți ai Ansamblului folcloric „Dobruneanca”, din localitate, iar apoi este programat un spectacol de dans modern oferit de elevii Școlii Gimnaziale Mârșani, din Dolj.
Cel mai așteptat moment al serii este spectacolul oferit de Ansamblul folcloric „Maria Tănase”, din Craiova, cu participarea extraordinară a Niculinei Stoican și a lui Petrică Mâțu Stoian. Ei vor încânta publicul cu piesele lor celebre și cu dansurile care au făcut înconjurul lumii.
Primarul din Dobrun, Aurel Bondrescu își propune să organizeze o petrecere câmpenească de zile mari, în comuna de pe malul Oltețului. Pentru localnici a pregătit și mijloace de transport care să îi ducă să viziteze una dintre investițiile importante care se derulează în această perioadă în localitate: construcția podului de peste Olteț, care leagă Dobrunul de Șopârlița.
 

dobrun ziua comunei aurel bondrescu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Percheziții la Brastavățu, după o încăierare

Este anchetă în cazul unei agresiuni petrecute pe 3 ianuarie, pe terasa unui bar din comuna Brastavățu, unde un bărbat a fost bătut cu bestialitate. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se observă mai multe persoane care participă la bătaie. Unul dintre agresori lovește victima minute în șir cu pumnii, picioarele și o rangă. Bărbatul bătut a ajuns în stare gravă la Spitalul municipal Caracal, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
19 Ian 2021