Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Învățământ civilizat la Scornicești
30.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2749

Două grădinițe și o școală din orașul Scornicești vor fi reabilitate de primărie, anul acesta. Pe listă, pentru modernizare, se află și casa de cultură a orașului, dar și asfaltarea unor străzi. Primarul, Ioan Prioteasa, ți-a propus ca anul acesta să realizeze mai multe lucruri pentru orașul Scornicești, decât în 2017.


 Reabilitarea a două grădinițe și o școală din orașul Scornicești reprezintă un obiectiv important pentru anul aceasta, pentru reprezentanții primăriei din localitate. Lucrările erau absolut necesare, spune edilul orașului, pentru ca elevii și preșcolarii să își poată desfășura activitatea în condiții civilizate.
Una dintre grădinițe arată în stare jalnică. Este un imobil vechi, construit din paiantă, în care micuții nu au nici un fel de condiții. Și la Școala din Negreni este nevoie de schimbări majore.
Un alt obiectiv important este reabilitarea casei de cultură, investiție pe care primarul vrea să o realizeze cu fonduri europene. Construit în anul 1967, imobilul este total degradat și plouă înăuntru. Dacă în trecut casa de cultură era folosită pentru tot felul de activități, acum doar elevii îi mai trec pragul, când mai participă la câte un simpozion, spun autoritățile locale. Investiții vor fi făcute și în infrastructură. Două proiecte de asfaltare vor fi finalizate în scurt timp, unul pe o lungime de 12 kilometri și jumătate, iar altul pe opt kilometri și jumătate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020