Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Învățământ civilizat la Scornicești
30.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2632

Două grădinițe și o școală din orașul Scornicești vor fi reabilitate de primărie, anul acesta. Pe listă, pentru modernizare, se află și casa de cultură a orașului, dar și asfaltarea unor străzi. Primarul, Ioan Prioteasa, ți-a propus ca anul acesta să realizeze mai multe lucruri pentru orașul Scornicești, decât în 2017.


 Reabilitarea a două grădinițe și o școală din orașul Scornicești reprezintă un obiectiv important pentru anul aceasta, pentru reprezentanții primăriei din localitate. Lucrările erau absolut necesare, spune edilul orașului, pentru ca elevii și preșcolarii să își poată desfășura activitatea în condiții civilizate.
Una dintre grădinițe arată în stare jalnică. Este un imobil vechi, construit din paiantă, în care micuții nu au nici un fel de condiții. Și la Școala din Negreni este nevoie de schimbări majore.
Un alt obiectiv important este reabilitarea casei de cultură, investiție pe care primarul vrea să o realizeze cu fonduri europene. Construit în anul 1967, imobilul este total degradat și plouă înăuntru. Dacă în trecut casa de cultură era folosită pentru tot felul de activități, acum doar elevii îi mai trec pragul, când mai participă la câte un simpozion, spun autoritățile locale. Investiții vor fi făcute și în infrastructură. Două proiecte de asfaltare vor fi finalizate în scurt timp, unul pe o lungime de 12 kilometri și jumătate, iar altul pe opt kilometri și jumătate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019