Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Protest la Registrul Comerțului
23.04.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 442

Lăsați ultimii în rândul personalului din Ministerul Justiției, angajații Registrului Comerțului au început seria de proteste. Cu toții cer salarii decente, mai ales în contextul în care încă de la momentul intrării în vigoare a Legii Salarizării, nu au primit niciun ban. Sindicatele promit că relația firmelor cu instituția lor nu va fi afectată.


„Ultimii din Justiție! Stop discriminării!”. Sunt doar câteva dintre mesajele cu care angajații Registrului Comerțului Olt au ieșit astăzi în stradă în formă de protest. Oamenii acuză faptul că Ministerul Justiției a uitat complet de personalul din acest sector important, ceea ce a dus la o discrepanță uriașă între ei și angajații din celelalte instituții de profil.
Sindicaliștii revendică acordarea sporului de risc și suprasolicitare neuropsihică, drept care se acordă tuturor celorlalte categorii de salariați din Justiție, dar și o majorare a salariilor cu 15%.
Potrivit sindicaliștilor, în data de 26 aprilie, va avea loc un miting la sediul Ministerului Justiției, iar în luna august va fi declanșat conflictul colectiv de muncă, atunci când este prevăzută organizarea unei greve generale.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE