Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tânăr băut și drogat, cu mașina într-un cap de pod
22.04.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 306

Accident cu un tânăr băut și drogat, în județul Olt. S-a întâmplat în weekend, în localitatea Pârșcoveni. Șoferul a intrat cu autoturismul într-un cap de pod, iar când l-au testat polițiștii au descoperit că acesta consumase și alcool și droguri și avea permisul suspendat. Băiatul a fost reținut.


Polițiștii olteni, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut un tânăr cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis și sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Șoferul de 25 de ani a provocat un accident rutier, în comuna Pîrșcoveni, unde a intrat cu autoturismul într-un cap de pod. În urma evenimentului rutier, nu au existat victime, fiind produse doar pagube materiale.
La vederea echipajului de poliție, tânărul a început să manifeste un comportament violent, motiv pentru care polițiștii l-au imobilizat.
Întrucât emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma testării cu aparatul DrugTest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
Șoferul a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea mostrelor biologice, privind stabilirea alcoolemiei și a prezenței substanțelor în organism. Cercetările continuă în acest caz. Pentru fapta sa, tânărul riscă ani buni după gratii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE