Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Salvat de la moarte, de polițiști
25.04.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 240

Un bărbat care voia să se sinucidă a fost salvat de polițiști, pompieri și jandarmi. Seara trecută, omul anunțase un alt bărbat despre intenția sa, iar acesta a sunat la 112. Forțele de ordine s-au mobilizat și au ajuns la timp, reușind să îl facă pe bărbat să renunțe la intenția sa.


 O tragedie a fost evitată, seara trecută, în pădurea din comuna Schitu. Polițiștii Postului de Poliție Schitu au fost anunțați de un angajat al unei societăți comerciale din localitate, despre faptul că un bărbat ar fi venit la locul său de muncă și ar fi spus că intenționează să se sinucidă în pădure.
La fața locului au ajuns polițiștii Secției de Poliție Rurală Perieți, care, din primele verificări, au stabilit identitatea bărbatului ce ar fi amenințat că se va sinucide, ca fiind un bărbat de 44 de ani, din comuna Crîmpoia, județul Olt.
Din fericire, anunțul imediat la 112 și intervenția promptă a forțelor de ordine l-au salvat pe bărbat de la gestul extrem. El a fost dus apoi la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina.
Potrivit anchetatorilor, bărbatul este cunoscut cu afecțiuni psihice și a mai amenințat în trecut că își va pune capăt zilelor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE