Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Controale în prohibiție
16.04.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 212

Sunt controale în perioada de prohibiție, pe râul Olt. În urmă cu două zile au fost făcute noi verificări, iar jandarmii au prins un bărbat aflat la pescuit, în apropiere de localitatea Brâncoveni. Peștele capturat de om a fost deversat în râul Olt, braconierul alegându-se cu dosar penal.


Perioada de prohibiție nu îi împiedică pe unii braconieri să prindă pește. În urmă cu două nopți, un bărbat a fost prins pe malul drept al râului Olt, în apropierea localității Brâncoveni. Descărca dintr-o ambarcațiune pneumatică plase de pescuit de tip monofilament. Bărbatul nu deținea autorizație de pescuit, iar jandarmii au găsit asupra lui și o cantitate de 4,5 kg de pește, specia șalău, care a fost deversată în apele râului Olt.
Potrivit Jandarmeriei Olt, de la începutul anului, zeci de braconieri au fost prinși la pescuit. Au fost întocmite numeroase dosare penale și au fost date peste 100 de sancțiuni.
Acțiunile de acest gen vor continua, atenția jandarmilor fiind îndreptată asupra modului de respectare a normelor în vigoare pentru conservarea și protecţia faunei piscicole. Și Poliția desfășoară controale în acest sens, dar și reprezentanții Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024