Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Beți sau fără permis, la volan
15.04.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 243

Șoferi beți, fără permis de conducere sau conducând vehicule neînmatriculate. Este bilanțul controalelor desfășurate, în weekend, de polițiștii de la Serviciul Rutier Olt. Pentru toate aceste infracțiuni, polițiștii au întocmit dosare penale.


Au fost controale, în weekend, pe drumurile din Olt. Polițiștii rutieri au verificat zeci de șoferi, iar neregulile nu au întârziat să apară. Noaptea trecută, la Piatra Olt, un șofer a fost găsit cu o alcoolemie de peste 1 în aerul expirat.
În comuna Redea, un șofer de 41 de ani, din localitate, conducea un autoturism având permisul suspendat. Polițiștii i-au întocmit un dosar penal. Alte infracțiuni grave au fost descoperite în comuna Vâlcele. Un șofer de 47 de ani, deși are permisul suspendat, a fost prins din nou la volan.
Și în comuna Oboga, un tânăr de 31 de ani, conducea un moped neînmatriculat, fără a deține permis, iar bărbatul era băut. Polițiștii le-au întocmit dosare penale acestor șoferi, pentru infracțiunile comise.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024