Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bărbat în stare gravă, după o tentativă de sinucidere
12.04.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 609

Un bărbat din orașul Balș se află în comă, după ce a încercat să se sinucidă. S-a aruncat de la etajul trei al blocului în care locuiește, iar de atunci este în comă la Spitalul Clinic de Urgență din Craiova.


 Gest extrem al unui bărbat de 35 de ani, din orașul Balș. A vrut să își pună capăt zilelor și s-a aruncat de la etajul trei al blocului în care locuiește. Nenorocirea a avut loc la începutul acestei luni. Bărbatul a scăpat cu viață, dar a suferit răni grave.
De atunci este internat în comă la Spitalul Clinic de Urgență din Craiova, unde este conectat la aparate, iar medicii spun că starea lui este critică. Potrivit reprezentanților Poliției Olt, bărbatul este cunoscut cu afecțiuni psihice și nu se află la prima tentativă de sinucidere.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024