Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere
17.02.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 18073

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.


Accident mortal, seara trecută, în localitatea Coteana. O fată de 18 ani, din comună, a murit după ce o mașină a lovit-o în timp ce traversa strada. Potrivit polițiștilor, accidentul s-a întâmplat chiar pe trecere, iar șoferul nu are nicio scuză.
În urma impactului, fata a mai trăit doar câteva minute. Potrivit medicilor de la Ambulanță, se pare că a fost aruncată mai mulți metri în aer, întrucât avea multiple traumatisme interne și fracturi, răni incompatibile cu viața. Timp de aproape o oră au încercat cadrele medicale de la Ambulanță și SMURD să o salveze, dar fără rezultat favorabil. Șoferul a fost la un pas să fie linșat de familie victimei, care a ajuns imediat la fața locului. Polițiștii i-au deschis dosar penal și îl cercetează acum pentru ucidere din culpă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE