Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încep înscrierile pentru „Liga TSD Slatina”
12.08.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 118

O nouă ediție a turneului de minifotbal „Liga TSD Slatina” va avea loc în această toamnă. Tinerii iubitori de mișcare sunt așteptați să ia parte la cea de-a patra ediție a competiției organizate de tinerii social democrați din orașul nostru. Premiile oferite de organizatori sunt atât pentru participanți, cât și pentru spectatori.


Tinerii slătineni pasionați de fotbal sunt invitați, din nou, să facă mișcare. TSD Slatina va organiza o nouă ediție a competiției de minifotbal, pe terenul sintetic din incinta Colegiului Național „Ion Minulescu” din Slatina.
Înscrierile se fac până pe data de 4 septembrie, iar echipele participante vor fi anunțate ulterior, după verificarea dosarelor de către comisia de validare. Vor fi premii consistente atât pentru participanți, cât și pentru suporteri, spune Alexandru Berechet, președintele TSD Slatina.

Pentru competiție nu se percepe taxă de participare. Pentru mai multe informații, organizatorii au pus la dispoziția doritorilor mai multe numere de telefon.
0766.10.30.52/ 0765.17.97.70/ 0766.20.63.59.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022