Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Irina Ciobanu țintește podiumul european
11.08.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 49

Au mai rămas doar două zile până la Campionatul European individual din Germania, iar visul slătinencei Irina Ciobanu este acela de a urca pe podiumul european. Tot la această competiție va lua parte și sportiva de la CSM Slatina, Adina Diaconu.


Perioadă extrem de încărcată pentru slătinencele Irina Ciobanu și Adina Diaconu. Ele fac parte din lotul României care va participa la Campionatul European individual seniori 2022. Competiția va avea loc în perioada 13-21 august, în Munchen. Pentru a obține performanță, timp de aproximativ două săptămâni, sportivii români s-au aflat în cantonament la București. Din lotul României mai fac parte Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Andreea Dragoman, Tania Plăian. Viorel Filimon și Mihaela Steff sunt antrenorii tenismenilor români.
Irina Ciobanu țintește podiumul european.
Recent, slătineanca a mai luat parte la alte două competiții de mare anvergură.
În 2021, slătineanca a participat la Jocurile Olimpice, unde împreună cu echipa națională a obținut locul cinci. Irina Ciobanu este a doua sportivă din județ, care în ultimii 25 de ani a reușit să ajungă la o ediție a Jocurilor Olimpice. În 1996, Georgeta Cojocaru, sportivă pregătită tot de Petre Arnăutu a luptat alături de lotul României.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022