Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Călin Știrbu, pe drumul spre performanță
19.01.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 212

„Este un copil talentat, cu dorință de muncă și asta este cel mai important pentru a reuși să ajungă la profesioniști, în prima sută mondială” este declarația antrenorului Florin Mergea, după rezultatul obținut recent de slătineanul Călin Știrbu. Sportivul și-a adăugat în palmares titlul de campion național la tenis de câmp, U16, atât la simplu, cât și la dublu, iar acum este angrenat într-o altă competiție.


 2022 a început cu dreptul pentru tenismenul slătinean Călin Știrbu. Recent, el a participat la Campionatele Naționale Individuale de iarnă U16 de la București unde a reușit să obțină două titluri naționale. În această săptămână, tenismenul se află în Dubai unde luptă pentru noi rezultate.
Florin Mergea și Ștefan Pițian, antrenorii lui Călin, au numai cuvinte de laudă la adresa tânărului ambițios din Slatina.
Călin Știrbu are toate calitățile să ajungă un sportiv redutabil, mai spune fostul numărul șapte mondial la dublu, Florin Mergea.
Sunt zece ani de când Călin practică sportul alb. În această perioadă slătineanul a depus mult efort și timp pentru a performa, iar rezultatele au venit. El a fost campion național la categoria U10, vicecampion național la U12 și campion național la U14. În 2020, Călin a devenit campion european cu echipa României la Tennis Europe Winter Cups.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022