Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Loctrans│Cursa „Pădurea Strehareți”, un real succes
25.09.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1902

Redată slătinenilor ca loc de relaxare și de agrement, Pădurea Strehareți a revenit în topul preferințelor locuitorilor de toate vârstele. Sezonul estival recent încheiat a reprezentat un real succes pentru noua cursă a celor de la Loctrans. Oameni de toate vârstele au putut, în acest fel, să se bucure de frumusețea pădurii, fără a mea avea stresul traficului de la volan.


 Modernizarea Pădurii Strehareți a readus toată această zonă în topul preferințelor slătinenilor. Copii, părinți și chiar bunici au venit cu drag aici pentru a se bucura din plin de frumusețea cadrului natural. Pentru a veni în sprijinul lor, Primăria Slatina a încercat să faciliteze transportul oamenilor până la intrarea în pădure și pentru a le oferi slătinenilor șansa de a se relaxa pe deplin într-o oază verde de liniște.
Potrivit reprezentanților Loctrans, cursa către Pădurea Strehareți a avut un succes uriaș. Feedback-ul primit s-a resimțit și în numărul de abonamente achiziționate, în mesajele primite de la slătineni, dar și de la consilierii locali ai Slatinei.
„Microbuzul de duminică, 25 iunie 2023, de la ora 11,15, era "înțesat" cu pensionari slătineni care mergeau la Pădurea Strehareți.
Tot mai mulți pensionari înțeleg să "părăsească" orașul în zilele de weekend, și merg să se bucure "preț de câteva ore" de "mama natură", cu care ne-a înzestrat Dumnezeu, la marginea orașului.” , a postat pe Facebook, Ștefan Văduva, consilier local al Slatinei.
Conducerea societății de transport public în comun din Slatina dau asigurări că această cursa va fi funcțională și în sezonul estival următor. Mai mult decât atât, echipa Loctrans caută soluții pentru a crea o nouă cursă sezonieră care să le permită slătinenilor să se bucure și de facilitățile Centrului de Agrement „Plaja Olt”.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE