Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Direcția Generală Anticorupție, 18 ani de activitate
31.05.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 288

Direcția Generală Anticorupție a ajuns la majorat. Instituția a împlinit, ieri, 18 ani de la înființare, ca structură specializată în prevenirea și combaterea corupției în rândul personalului Ministerului Afacerilor Interne. Cu acesată ocazie, angajații DGA au marcat momentul printr-o acțiune de informare în rândul oamenilor.


 : Direcția Generală Anticorupție a marcat, ieri, 18 ani de existență. Ofițerii de poliție ai DGA- Serviciul Județean Anticorupție Olt împreună, cu reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Olt, Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt și Inspectoratului pentru Situații de Urgență au desfășurat activități de educație pentru promovarea integrității în rândul cetățenilor.
„Prevenirea reprezintă principala direcție de acțiune împotriva corupției, concretizată prin desfășurarea activităților de instruire și informare în rândul personalului MAI, dar și prin campanii de conștientizare a societății civile. Prin toate acțiunile sale, Direcția Generală Anticorupție promovează legalitatea, integritatea, onestitatea și profesionalismul ca standarde pentru întreg personalul Ministerului Afacerilor Interne”, apare în comunicatul DGA.
Activitățile de informare desfășurate la Slatina de ofițerii DGA au constat în transmiterea unor mesaje cu conținut informativ-preventiv anticorupție și distribuirea de pliante şi flyere pentru conştientizarea cu privire la riscurile pe care le comportă săvârşirea unor fapte de corupţie.
Cetățenii județului Olt care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupție pot face acest lucru printr-o sesizare gratuită la Call-center anticorupție 0800.806.806, prin e-mail la adresa olt.dga@mai.gov.ro sau direct la sediul structurii județene, din municipiul Slatina, strada Primăverii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE