Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD Olt, locul I pe țară
23.11.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 381

Alegerile din 2020 au demonstrat faptul că organizația PSD de la Olt este cea mai puternică din toată țara. Scorul mare înregistrat la urne este dovada că oamenii au încredere în reprezentanții lor și, mai ales, în echipa social-democrată de aici. Performanțele oltenilor au fost apreciate și de conducerea centrală a PSD.


 După cele două scrutin-uri din 2020, organizația PSD Olt a reușit una dintre cele mai importante performanțe, obținând cel mai mare scor din țară. În cadrul conferinței județene, președintele Marius Oprescu, a făcut un scurt bilanț al rezultatelor organizației la Olt.
Forța organizației de la Olt a fost recunoscută și aplaudată chiar și de liderii organizației centrale a PSD. Rând pe rând, oamenii politici importanți ai social-democraților au apreciat succesul echipei oltene și a lui Marius Oprescu, ca lider al organizației.
Marius Oprescu a mai adăugat că realegerea sa în funcția de președinte al PSD Olt îl obligă să continue proiectele de dezvoltare și să continue să fie alături de toți oamenii din județ.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE