Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tânăr de 19 ani, mort în accident
29.04.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 718

Accident tragic, în această dimineață, pe Drumul Național 65 – European 574, în afara comunei Slătioara. Un tânăr de 18 ani, care abia luase permisul de conducere, a intrat cu mașina într-un TIR și a murit pe loc. Șoferul TIR ului spune că acesta venea cu viteză pe contrasens și nu a putut evita impactul. Urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional.


 Tragedie, în această dimineață, pe Drumul Național 65 – European 574, în afara comunei Slătioara. Un tânăr de 18 ani, din Slatina, și-a pierdut viața, după ce s-a izbit frontal cu autoturismul de un TIR. Mașina venea dinspre Slatina și mergea către Găneasa, iar TIR-ul circula din sens opus. Impactul a fost nimicitor. Șoferul, care era singur în autoturism, a murit pe loc între fiarele contorsionate.
Șoferul TIR-ului spune că a fost imposibil să evite impactul. Drumul era drept și liber și nu își explică de ce mergea șoferul pe contrasens. 34 de metri, atât au măsurat polițiștii urmele de frânare rămase pe asfalt.
Potrivit anchetatorilor, șoferul de 18 ani obținuse permisul de conducere de doar o lună. Cel mai probabil, avea viteză, spun polițiștii, care urmează să stabilească dacă acesta folosea telefonul mobil sau avea altă preocupare și a intrat pe contrasens. Șoferul TIR ului a fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sânge. În urma accidentului, traficul rutier între Slatina și Găneasa a fost blocat mai bine de o oră.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024