Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Start sezon moto 2024!
29.04.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 177

S-a deschis sezonul moto 2024 la Slatina. Sâmbătă, aleea din Parcul Tineretului s-a umplut de motocicliști veniți din mai multe județe ale țării, pentru a lua parte la acest eveniment organizat de Primăria municipiului. Aproximativ 300 de participanți au pornit într-o paradă pe străzile orașului, iar startul a fost dat de primarul Emil Moț.


 Start sezon moto 2024. Evenimentul s-a desfășurat, în weekend, la Slatina, și a adunat sute de motocicliști din toată țara. Astfel că aleea din Parcul Tineretului s-a transformat într-o expoziție a motoarelor. Iar vizitatorii le-au admirat și s-au fotografiat lângă modelul preferat.
Evenimentul a fost organizat de South Side Rider Club, cu sprijinul Primăriei municipiului Slatina și al Inspectoratului de
Poliție Olt. Startul sezonului moto 2024 a fost dat chiar de primarul Slatinei, Emil Moț.
A avut loc și un moment amuzant. Unul dintre participanți a venit la eveniment cu cea mai mică motocicletă.
Motocicliștii au pornit într-o paradă spectaculoasă pe străzile orașului.
După parada moto, participanții s-au întors în Parcul Tineretului, unde distracția și voia bună au continuat. Deschiderea sezonului moto reamintește tuturor participanților la trafic că drumurile sunt împărțite din nou cu motocicliștii, îndemnând la respect și atenție reciprocă, pentru un sezon sigur și fără evenimente neplăcute.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024