Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Actor celebru, invitat de seamă la „Oltenii & Restu’ Lumii”
26.09.2023
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 2215

An de an, Festivalul de Umor „Oltenii & Restu’ Lumii” aduce nume mari ale teatrului românesc, dar și mulți alți artiști de seamă, la Slatina. Anul acesta, invitatul de onoare al festivalului este celebrul actor Eugen Cristea.


 Mai sunt doar câteva zile până la Festivalul de Umor „Oltenii & Restu’ Lumii”, eveniment ce va aduce, și de această dată, oameni de cultură și artiști de renume la Slatina. Anul acesta, personalitatea festivalului va fi actorul Eugen Cristea, președintele de onoare – scriitorul Cornel Udrea, iar actorul Nae Alexandru va fi moderatorul întregului eveniment.
Eugen Cristea este un nume sonor al teatrului românesc, care a jucat, de-a lungul timpului, în nenumărate piese pe scena slătineană. Cu această ocazie, piesa de teatru „5 acte de dragoste” se reîntoarce la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, în interpretarea actorilor Cristina Deleanu și Eugen Cristea.
Slătinenii, dar și oltenii de pretutindeni sunt așteptați în număr cât mai mare să ia parte la manifestările din cadrul Festivalului de Umor „Oltenii & Restu’ Lumii”, eveniment organizat, an de an, de către Primăria Slatina, alături de Consiliul Județean Olt și instituțiile de cultură locale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE