Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Înșelătorie cu lemne de foc
26.05.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 537

Un bărbat din Olt a fost păcălit cu lemne de foc. El a plătit pentru o cantitate mai mare, dar când lemnele au fost descărcate, a constatat că a primit doar jumătate din aceasta. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere din curtea unui vecin. Clientul înșelat a anunțat poliția, iar cei doi vânzători ambulanți sunt cercetați acum pentru fapta lor.


 Metoda „Maradona”, este noua escrocheria prin care oamenii sunt păcăliți să cumpere lemne de foc la preț dublu. A pățit-o și un bărbat din satul Salcia al comunei oltene Slătioara. Zilele trecute, el a cumpărat o mașină de lemne de la niște vânzători ambulanți din județul Argeș. Totul a fost bine până când materialul lemnos a fost descărcat. Deși remorca părea plină, lemnele erau de fapt aranjate pe un schelet care lăsa liberă partea de jos, astfel că în mijloc era gol. Așa că omul a primit doar jumătate din cantitatea pentru care plătise.
Totul a fost surprins de camerele de supraveghere din curtea unui vecin. Polițiștii i-au identificat pe indivizi la scurt timp, însă doar unul este cercetat.
Polițiștii îi sfătuiesc pe oameni să fie foarte atenți atunci când achiziționează lemne de foc, pentru a nu deveni victime la fel ca bărbatul din comuna Slătioara.
De la începutul anului și până în prezent, la Poliția Olt au fost înregistrate numeroase fapte privind transportul sau comercializarea ilegală a materialului lemnos pe raza județului. Polițiștii au aplicat amenzi sau au întocmit dosare penale, în funcție de gravitatea fiecărei fapte.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE