Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bătut cu sapa de un consătean
29.03.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2379

Un tânăr din comuna Mărunței a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătut crunt de un localnic. Victima a fost lovită cu pumnii și sapa și a ajuns la Terapie Intensivă. Agresorul a fost arestat preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat de infracțiunea de tentativă de omor.


 Scandal sângeros în comuna Mărunței. Un tânăr a fost lovit cu bestialitate de un consătean, în urma unui conflict mai vechi între aceștia. Totul s-a întâmplat în urmă cu două zile, când agresorul și-a așteptat victima și a lovit-o cu pumnii, dar și cu o sapă. Tânărul bătut a ajuns la spital, iar agresorul, la poliție.
Potrivit anchetatorilor, victima are nevoie de 35 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Cei doi bărbați s-au certat de mai multe ori, din diferite motive, printre acestea fiind și faptul că unul dintre ei a jignit-o pe soția celuilalt.
În urma scandalului, agresorul a fost ridicat de poliție, fiind arestat preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile, pentru infracțiunea de tentativă de omor. Pentru fapta sa, el riscă până la 10 ani de închisoare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE