Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
700 de amenzi și 70 de permise reținute
17.05.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 93

Aproape 700 de sancțiuni în trafic și zeci de permise de conducere au fost reținute de polițiștii olteni, în urma controalelor desfășurate în week-end, pe drumurile din județ. Polițiștii au descoperit și 18 infracțiuni la regimul circulației: mai multe persoane au fost prinse la volan fără a avea permis, iar câțiva șoferi se aflau sub influența alcoolului.


 Noi controale ale Poliției Rutiere Olt, pe drumurile din județ. În week-end, echipajele au fost în trafic, pentru a preveni accidentele de circulație. Potrivit reprezentanților Poliției Olt, s-a acționat în sistem integrat, sute de autoturisme fiind oprite pentru control.
Din cele 70 de permise reținute, 26 au fost pentru conducere cu alcoolemie mare, 19 pentru viteză excesivă, iar 25 pentru alte abateri. Polițiștii au reținut și 19 certificate de înmatriculare ale mașinilor, pentru diferite defecțiuni tehnice.
Controalele Poliției Rutiere Olt vor continua și în perioada următoare. Prin aceste verificări, oamenii legii încearcă să prevină accidentele de circulație, să crească gradul de siguranță pe drumurile din județ și să sancționeze șoferii care încalcă regulile de circulație.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022