Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
George Smarandache - Lansare „La bunici”
31.05.2023
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 236

Scriitorul George Smarandache a lansat un nou volum de poezie destinat copiilor, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”. La eveniment au participat prieteni, apropiați, dar și iubitori de carte.


 Cultura slătineană s-a îmbogățit cu o nouă carte, lansată de scriitorul George Smarandache. Pentru a oferi un altfel de cadou celor mici de 1 Iunie, scriitorul slătinean a lansat un nou volum de poezii, intitulat „La bunici”, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”. Inspirat din viața satului și experiențele personale, al doilea volum de poezie al acestuia cuprinde și variantă în limba engleză.
Un bun prieten al lui George Smarandache, actorul Eugen Cristea, este și cel care a făcut traducerea versurilor în limba engleză.
Tudorel Filimon, un alt prieten al scriitorului, a venit pentru a-l susține. Spune că George Smarandache este un scriitor care trece cu ușurință de la proză la vers și este extrem de versatil în arta condeiului.
Scriitorul George Smarandache are, în continuare, mai multe surprize pregătite. Acesta lucrează acum la nu mai puțin de patru volume noi de poezie, ce vor fi publicate în perioada următoare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE