Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Corul „Symbol – Jean Lupu”│Feerie muzicală la Slatina
24.06.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 561

Iubitorii de muzică corală au avut parte de un spectacol grandios pe scena slătineană. Corul „Symbol – Jean Lupu” s-a reîntors la Slatina, pentru a prezenta pasionaților acestui gen, cel mai recent spectacol al renumitului cor.


 Corul de Copii și Tineret „Symbol – Jean Lupu” a oferit, ieri seară, pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu” un spectacol de excepție publicului slătinean. A fost un concert pe cât de așteptat, pe atât de emoționant și special, mai ales, că marele fondator și dirijor al corului, Jean Lupu, consideră orașul Slatina ca pe o a doua casă.
Repertoriul atent ales, plin de versatilitate a purtat mulțimea din sală într-o adevărată călătorie spirituală, pe aripile muzicii. Surpriza serii a fost muzica de film. Acompaniat de instrumente, corul a interpretat mai multe fragmente din filmul „Veronica”.
Maestrul Jean Lupu a avut amabilitatea și plăcerea de a vizita televiziunea Olt Tv și de a participa la emisiunea „Perfectul Simplu”, realizată de Elena Ionescu. Aceasta va fi difuzată miercuri, 29 iunie, de la ora 20:20.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022