Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Centrul Cultural│ „Familia Tărăboi”, pe scena slătineană
19.05.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 152

Luna mai a adus multe spectacole pline de savoare publicului slătinean. La sfârșitul lunii, vor urca pe scena Centrului Cultural nume celebre ale actoriei românești, iar slătinenii sunt invitați să se bucure împreună de momente de umor și divertisment.


Slătinenii sunt invitați, duminica aceasta, la un spectacol plin de umor la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”. Piesa de teatru „Familia Tărăboi” are în centrul său o familie plină de haz, care va aduce comicul pe scena din Slatina. Prin urmare, iubitorii de teatru vor avea ocazia pe 22 mai, ora 19:00 să se amuze copios la acest spectacol savuros de comedie.
Prețul unui bilet la acest spectacol este de 60 de lei. Doritorii își pot achiziționa bilete de la casieria centrului între orele 12:00 – 18:00, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, înainte de începerea piesei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022