Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Adrian Chesnoiu, la Conferința Națională a Fitofarmaciștilor
09.11.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 169

Deputatul PSD Adrian Chesnoiu a fost unul dintre invitații Conferinței Naționale a Fitofarmaciștilor, care a avut loc la începutul acestei săptămâni, la Poiana Brașov. Președintele Comisiei pentru agricultură din Camera Deputaților spune că a fost onorat să participe la cea de-a VI-a ediție a acestui eveniment de marcă.


 În perioada 6-7 noiembrie, Poiana Brașov a fost gazda celei de-a VI-a ediții a Conferinței Naționale a Fitofarmaciștilor. Printre cei care au răspuns invitației s-a numărat și deputatul de Olt, Adrian Chesnoiu. În urma acestui eveniment, parlamentarul a postat pe Facebook, câteva impresii.
„Am remarcat cu bucurie interesul pentru dezbateri reale pe problemele cu care se confruntă și preocuparea pentru identificarea de soluții. Aspectele privind eventualele modificări necesare ale cadrului legislativ în domeniul fitofarmaceutic, sesizate de participanții la conferință, le voi supune analizei colegilor deputați din Comisia pentru Agricultură. Ele reflectă nevoile reale ale profesioniștilor din acest domeniu atât de important iar rolul nostru este de a veni în sprijinul lor pentru a crea un cadru coerent de desfășurare a activităților pe care aceștia le prestează.”
La eveniment au participat peste 600 de specialiști în domeniu, iar prestația fostului ministru al agriculturii a fost apreciată de organizatori și participanți.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE