Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cereri pentru motorina utilizată în trimestrul IV
10.01.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 114

Reprezentanții Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Olt reamintesc fermierilor că pentru a primi banii pentru motorina subvenționată trebuie să depună o cerere. Este vorba despre rambursarea ajutorului de stat pentru cantitatea de combustibil utilizată în trimestrul IV al anului 2021.


 APIA Olt va face ultimele plăți pentru fermierii care au utilizat motorină subvenționată. Ei vor primi banii doar dacă depun cereri de plată. Documentele se depun la sediul instituției de către administratorul legal sau împuternicitul acestuia.

Și pentru anul agricol 2022, fermierii pot primi motorină subvenționată. Potrivit celor de la APIA Olt, numărul de beneficiari este mult mai mare.
Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenței dintre rata accizei standard și rata accizei reduse pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură. Valoarea cestuia este de 1,57 lei pe litru.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022