Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Iluminat modern pe Aleea Rozelor
18.05.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 209

Se schimbă iluminatul pietonal pe strada Aleea Rozelor din municipiul Slatina. Angajații serviciului DASIP din cadrul Primăriei municipiului Slatina înlocuiesc toate corpurile de iluminat vechi, cu unele noi, ce consumă mult mai puțin și luminează mai bine. 70 de astfel de leduri vor fi montate în această perioadă, între blocurile din această zonă.


 Becuri pietonale noi, cu un consum mai mic de energie electrică, dar care luminează mult mai bine, vor fi montate, în această perioadă, la Slatina. Potrivit angajaților Direcției Administrarea Străzilor şi Iluminatului Public, din cadrul primăriei municipiului, 70 de astfel de corpuri de iluminat vor fi amplasate pe stâlpii din zona străzii Aleea Rozelor. Cele vechi funcționează pe bază de sodiu, iar noile becuri au tehnologie led.
Potrivit angajaților DASIP Slatina, noile becuri vor fi montate în zona cuprinsă între străzile: Aleea Rozelor, Mânăstirii, Arcului și Primăverii. Reprezentanții DASIP spun că astfel de becuri cu led vor fi montate și pe alte străzi din oraș. Ele au o capacitate de 50 de wați și consumă mai puțin, față de vechile becuri, de 70 de wați, al cărui consum de energie electrică este mult mai mare. Practic, după montarea celor 70 de noi corpuri de iluminat, consumul de energie electrică va fi redus cu 1.400 de wați pe oră.
În funcție de bugetul alocat, investițiile pentru modernizarea iluminatului public vor continua pe toate străzile municipiului. Mai ales că sunt solicitări, atât din partea cetățenilor, dar și a Poliției, pentru mai multă lumină în unele zone din oraș.
Modernizarea iluminatului public la Slatina reprezintă o prioritate pentru Primăria municipiului. Acestea continuă planul de investiții în toate cartierele orașului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022