Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CAO continuă lucrările, circulația deviată în continuare
17.05.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 144

Sunt restricții de trafic la Slatina, în zona străzilor Oituz cu Prelungirea Pitești, în urma lucrărilor demarate de Compania de Apă Olt. Circulația autovehiculelor este deviată de pe Pitești, pe traseul Prelungirea Pitești - Grigore Alexandrescu - Carol I - Cimitirului - Tudor Vladimirescu – Ionașcu până la ieșirea în DN 65/ E 574.


 Traficul rutier pe strada Pitești din municipiul Slatina este închis pe sensul de mers către Craiova, de la sensul giratoriu de pe strada Cireașov, până la sensul giratoriu de pe strada Oituz. Potrivit Companiei de Apă Olt, care efectuează lucrări în zonă, vor exista restricții până pe 30 iunie. Pentru ca șoferii să se orienteze ușor, sunt amplasate panouri mari cu direcțiile de urmat.
„Facem apel la conducătorii auto să înțeleagă necesitatea acestor devieri de trafic, să respecte indicatoarele rutiere montate și să evite ambuteiajele în trafic! Circulația autovehiculelor pe sensul de mers Craiova-Pitești se desfășoară pe contrasens, din zona Hanului Cireașov, până în fața fabricii Sovercord, de unde se intră pe sensul normal de mers”, apare în comunicatul Companiei de Apă Olt.
Peste 70% din investiția Companiei de Apă Olt de reabilitare/ deviere a rețelei de distribuție SP Oituz- strada Prelungirea Pitești, din Municipiul Slatina, a fost finalizată. Această lucrare face parte din proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă "Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt în perioada 2014-2020".
„Ne cerem scuze tuturor pentru disconfortul creat, dar lucrările pe care le facem azi sunt pentru sănătatea, siguranța și confortul de mâine!”, mai transmit reprezentanții CAO.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022