Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbal│ CSM Slatina, eliminată din Cupa României
23.09.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 121

Echipa de fotbal CSM Slatina a fost eliminată din competiția Federației Române de Fotbal, Cupa României. Elevii lui Ovidiu Burcă au pierdut meciul din șaisprezecimi cu Dunărea Călărași, scor 2 la 1.


 CSM Slatina a disputat, ieri, după-amiază, meciul din Cupa României. Dunărea Călărași a fost echipa care a luptat pe Stadionul „1 Mai ” pentru calificarea în optimile de finală ale acestei competiții. Gruparea lui Ovidiu Burcă a încheiat prima repriză cu scorul de 1 la 0, însă, în actul secund oaspeții au reușit să marcheze în poarta slătinenilor. După cele 90 de minute de joc, scorul final a fost 1 la 2.
Duminică, CSM Slatina va juca meciul din campionat, cu ACS Filiași. Antrenorul slătinenilor este optimist că fotbaliștii se vor mobiliza și vor obține un rezultat pozitiv.
Partida cu Filiași se va disputa pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, de la ora 11.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021