Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Campionatul de tenis de câmp, gata de start
22.09.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 132

Fete și băieți, iubitori ai sportului alb vor participa la prima ediție a Campionatului de tenis de câmp de la Slatina. Competiția este organizată de Primăria Slatina, care și-a propus să atragă cât mai mulți copii către această ramură a Clubului Sportiv Municipal.


 S-a încheiat perioada de înscriere pentru prima ediție a Campionatului de tenis de câmp de la Slatina. Va fi un concurs în care vor fi angrenați copiii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, fete și băieți. Iată care va fi sistemul de joc al acestui concurs ce va avea loc sâmbătă, pe terenurile Clubului Nautic „Plaja Olt”.
Organizatorul acestui campionat este Primăria Slatina. Municipalitatea a pus „la bătaie” premii extrem de atrăgătoare pentru sportivi. Totodată, concurenții au șansa de a-și testa nivelul de pregătire din acest moment.
Pentru edițiile viitoare, organizatorii și-au propus să extindă acest proiect și să crească nivelul competițional.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021