Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbal-Tenis│CSM Slatina a câștigat cupa și campionatul
15.09.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 285

Obiectiv propus, obiectiv îndeplinit în acest an competițional pentru gruparea de fotbal-tenis a Clubului Sportiv Municipal Slatina. Slătinenii au câștigat titlul de campioni ai țării și trofeul Cupa României.


 Rezultate excelente pentru jucătorii de fotbal-tenis de la CSM Slatina în 2021. Slătinenii au avut un parcurs de an excepțional, cu multe victorii. În week-end, la Sighișoara, s-a desfășurat ultima etapă de play-off din Campionatul National de Fotbal-Tenis, iar CSM Slatina a câștigat titlul de campioană a țării.
CSM Slatina și-a adăugat în palmares și trofeul Cupa României.
În urma acestor rezultate, trei dintre jucătorii slătineni sunt cooptați în lotul național al României, care va participa la Campionatul Mondial de fotbal tenis. Competiția va fi găzduită de țara noastră și se va desfășura peste câteva săptămâni, la Izvorani.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021