Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ovidiu Burcă, noul antrenor al echipei CSM Slatina
14.09.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 174

Echipa de fotbal CSM Slatina are un nou antrenor. Ovidiu Burcă, în vârstă de 41 de ani, a preluat banca tehnică a grupării slătinene, după ce în primele trei etape ale Ligii a III-a echipa a fost condusă de Cristian Stănculețu. Acesta rămâne în continuare în cadrul Centrului de Copii și Juniori.


 Este oficial! Gruparea de fotbal va fi coordonată de un nou antrenor. Este vorba despre Ovidiu Burcă, originar din Slatina, care a evoluat de-a lungul carierei de fotbalist pentru echipe de renume din țară ca FC Universitatea Craiova, Dinamo București, FC Național, Rapid București, FC Timișoara, dar și în străinătate. În ultima perioadă, Burcă a fost președinte al clubului Rapid București, iar în stagiunea precedentă a pregătit echipa a doua a giuleștenilor.
„Sunt foarte fericit pentru că m-am întors acasă. De aici am plecat în fotbalul mare, sper ca tot de aici să fac acest salt și în ceea ce privește cariera de antrenor. Am venit cu inima deschisă. Le mulțumesc oamenilor din conducere, pentru că au avut încredere în mine, sper să nu-i dezamăgesc. Condițiile de pregătire sunt extraordinar de bune, sper să facem o figură frumoasă. Cât despre lot, Slatina este o echipă tânără, m-am uitat la ultimul meci, care nu a fost tocmai reușit, avem și câțiva jucători cu experiență, sper ca lucrurile să meargă în direcția pe care ne-o dorim cu toții. Am venit cu sufletul și sper să obținem cele mai bune rezultate”, a declarat noul antrenor al echipei slătinene, Ovidiu Burcă.
Ovidiu Burcă va debuta pe banca tehnică a echipei CSM Slatina, vineri, în meciul din deplasare cu CSM Alexandria.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021