Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au boxat în memoria lui Cristian Gălbenușe
09.07.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 289

În memoria sportivului Cristian Gălbenușe a fost organizată o nouă ediție a galei de box care îi poartă numele. Sportivi din Olt au luat parte la această competiție, un bun prilej pentru pugiliști pentru a-și testa forma în care se află, înaintea concursurilor oficiale, au spus cei care au răspuns invitației.


  Au trecut șapte ani de când pugilistul Cristian Gălbenușe a fost ucis într-un Pub din Slatina. În fiecare an, în luna iulie, în amintirea sportivului, familia, prietenii și colegii organizează o gală de box.
Ediția a șaptea a „Memorialului Cristian Gălbenușe” a adunat la start pugiliști tineri, care au vrut să demonstreze că sunt cei mai buni. Chiar dacă unii dintre ei nu l-au cunoscut personal pe Cristi, ei au venit cu drag la această competiție.
Toate meciurile disputate au fost fără decizie. La sfârșitul fiecărei partide, toți participanții au primit din partea organizatorilor diplome și materiale sportive.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021