Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, victorie uriașă cu Metaloglobus
16.11.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 183

Echipa de fotbal CSM Slatina a obținut victoria contra uneia dintre cele mai bune formații din Liga a II-a: Metaloglobus București. Gruparea slătineană s-a impus cu scorul de 1 la 0, singurul gol al partidei fiind marcat de căpitanul Vasile Gheorghe.


Bucurie mare în tabăra grupării slătinene. În acest week-end, echipa de fotbal CSM Slatina a susținut etapa a 12-a din Liga a II-a de fotbal, împotriva celor de la Metaloglobus București. Meciul a fost aprig disputat, însă Slatina a reușit să câștige în condițiile în care oaspeții au beneficiat de un penalty apărat de Nicușor Grecu. Golul partidei a fost marcat de căpitanul slătinean Vasile Gheorghe în minutul 70, iar gruparea susținută de Primăria Slatina a reușit să obțină cele trei puncte puse în joc. Pentru bucureșteni este a treia înfrângere consecutivă.
La finalul partidei, Mihai Ianovschi s-a arătat mulțumit de jocul făcut de elevii săi.
Miercuri, 18 noiembrie, gruparea lui Mihai Ianovschi va disputa în deplasare, meciul restant cu Unirea Slobozia.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021