Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tenis de câmp, un sport nou la CSM Slatina
15.09.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1028

În cadrul Clubului Sportiv Municipal Slatina va funcționa în curând, încă o ramură sportivă: tenis de câmp. Această inițiativă a fost luată de municipalitate, în urma solicitărilor venite de la slătineni.


CSM Slatina a fost înființat în 2009 și funcționează ca structură în cadrul Primăriei Slatina. De-a lungul anilor, sportivii secțiilor de judo, karate, tenis de masă, fotbal, handbal, lupte greco-romane, box și atletism au adus faimă orașului nostru prin rezultatele obținute. Este obiectivul principal urmărit de autorități și pentru următorii ani, a declarat viceprimarul Slatinei, în Emisiunea „Stadion”, de la Olt Tv.

În curând, copiii din Slatina care iubesc tenisul de câmp vor avea posibilitatea să învețe tainele acestui sport de la antrenori bine pregătiți.
Pe lângă tenis de câmp, tot în cadrul Clubului Sportiv Municipal va mai fi înființată o secție sportivă, cea de fotbal-tenis.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021