Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, învinsă de Rapid București
14.09.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 134

CSM Slatina a pierdut duelul de acasă cu Rapid București. Giuleștenii s-au impus cu scorul de 3 la 0, cu două goluri marcate din penalty.


Echipa de fotbal CSM Slatina pierdut, în acest week-end, partida contând în cadrul etapei a III-a, din Liga a II-a. Gruparea lui Mihai Ianovschi a întâlnit formația Rapid București, echipă care anul acesta își dorește promovarea. Slătinenii nu au reușit să obțină primele puncte din acest campionat, din cauza unor greșeli individuale care au dus la primirea celor trei goluri, a declarat tehnicianul slătinean.
Ianovschi are încredere în elevii săi și speră ca următoarele dueluri să aducă pentru CSM Slatina și primele puncte din acest campionat.
Sâmbătă, 19 septembrie, CSM Slatina va primi vizita echipei Fotbal Comuna Recea, grupare care a promovat anul acesta în Liga a II-a.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021