Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbal: CSM Slatina, pas uriaș spre Liga a II-a
06.08.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 387

CSM Slatina a făcut un pas uriaș în îndeplinirea obiectivului: accederea în Liga a II-a. Gruparea lui Mihai Ianovschi a reușit să învingă cu scorul de 1 la 0, în manșa tur a barajului de promovare, echipa Progresul Spartac. Duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, se va desemna formația care va evolua, din sezonul următor, în eșalonul superior.


Un meci greu, tensionat, în care ambele formații au riscat mult. Însă, echipa slătineană a reușit să încheie partida cu victorie. Este vorba despre barajul de promovare pentru Liga a II-a, în care protagoniste au fost CSM Slatina și Progresul Spartac. Singurul gol al meciului a fost marcat de căpitanul echipei, Vasile Gheorghe, din penalty, în prelungiri.

În continuare, elevii lui Mihai Ianovschi sunt concentrați și conștienți că promovarea se joacă încă. Meciul se va disputa fără spectatori, însă va putea fi vizionat pe pagina de facebook a CSM Slatina-Fotbal.

CSM Slatina-Progresul Spartac va avea loc pe Stadionul „1 Mai”, duminică 9 august, de la ora 17:30. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020