Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
S-a decis campioana județeană a Ligii a IV – a
10.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 311

Asociația Județeană de Fotbal Olt a decis înghețarea tuturor meciurilor de fotbal din actualul sezon de liga a IV – a. Din cauza situației pandemice, biroul executiv a stabilit campioana județeană a Oltului, cea care va avea de disputat barajul de promovare pentru liga a III – a. Anul acesta, nicio echipă din eșalonul al patrulea nu va retrograda.


Din cauza pandemiei de coronavirus, toate meciurile de fotbal din actualul sezon de liga a IV –a au fost anulate. Biroul executiv al Asociației Județene de Fotbal Olt a decis înghețarea campionatului și menținerea clasamentului actual. Acest lucru înseamnă că formația CSO Petrolul Potcoava este campioana județeană, cea care va reprezenta Oltul la barajul de promovare în liga a III – a.

Potrivit reprezentanților AJF Olt, în actualul sezon fotbalistic de liga a IV – a, nicio echipă nu va retrograda.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Lucrările la Varianta Oituz, în linie dreaptă

Strategia Primăriei Slatina privind asfaltarea străzilor are ca obiectiv modernizarea infrastructurii rutiere a celor mai aglomerate tronsoane din oraș și descongestionarea traficului greu din aceste zone. Chiar dacă, momentan, circulația se desfășoară în condiții speciale, oamenii se declară mulțumiți de faptul că administrația locală investește în infrastructură și sunt de părere că Slatina se va dezvolta și mai mult în viitorul apropiat.
10 Aug 2020