Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, start pregătirii pentru Liga Florilor
07.07.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 226

Echipa de handbal feminin CSM Slatina a reluat pregătirea pentru noul sezon competițional. Pentru a fi în cea mai bună formă, în programul handbalistelor coordonate de Bora au fost introduse antrenamente în aer liber, câteva turnee și meciuri amicale. Primul joc oficial al slătinencelor va fi restanța din Cupa României cu CSM București, de la jumătatea lunii august.


O nouă formulă de joc pentru CSM Slatina în noul sezon din Liga Florilor, un campionat în care vor fi angrenate 16 echipe. După o perioadă lungă, în care competițiile au fost întrerupte, zilele acestea fetele aflate sub comanda Victorinei Bora au reluat pregătirea fizică.
Până la debutul sezonului competițional din Liga Florilor 2020-2021, handbalistele slătinene vor susține câteva meciuri de verificare, a declarat Victorina Bora la emisiunea „Stadion” difuzată luni seara, pe Olt Tv.
La reunirea lotului au fost prezente și cele 3 handbaliste nou venite. Larisa Tămaș, Mirela Pașca și Andreea Ivan sunt achizițiile din această vară la CSM Slatina care vor ajuta echipa să-și îndeplinească obiectivul propus pentru acest sezon.

Primul meci oficial al fetelor coordonate de Victorina Bora va fi restanța din Cupa României cu CSM București, care se va desfășura la jumătatea lunii august. Prima etapă a campionatului să va desfășura pe 27 august, tot la București, împotriva Rapidului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE