Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Irina Ciobanu, copilot la Raliul Argeșului
29.06.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 154

Experiență inedită pentru tenismena de la CSM Slatina, Irina Ciobanu. Slătineanca a fost, în premieră, copilot la Raliul Argeșului, într-o cursă demonstrativă alături de pilotul Cristi Dolofan, campion național de raliuri.


Slătineanca Irina Ciobanu, marea campioană europeană la tenis de masă și componentă a lotului olimpic al României la Jocurile Olimpice de la Tokyo a răspuns provocării lansate de Federația Romana de Automobilism Sportiv de a participa la Raliul Argeşului, care a avut loc între 26-27 iunie. Sportiva legitimată la CSM Slatina a mărturisit că a fost o experiență unică, pe care o va repeta cu siguranță. Bineînțeles, slătineanca și-a luat revanșa în sportul la care se pricepe cel mai bine, tenis de masă, într-un meci demonstrativ.
Astăzi, de Sfinții Apostoli Petru și Pavel, Irina a ținut să îi transmită un mesaj emoționat antrenorului Petre Arnăutu, cu ocazia zilei onomastice.
De miercuri, tenismena de la CSM Slatina va relua pregătirea pentru campionatul european de tenis de masă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020