Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Din nou în sala de antrenamente
21.06.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 282

După trei luni de pauză, sportivele de aur ale Slatinei, Adina Diaconu și Irina Ciobanu au revenit în sala de pregătire . Cele două slătinence s-au acomodat repede, și asta pentru că zilnic, acasă s-au antrenat pentru a se menține în formă și pentru a avea succes în competițiile oficiale.


Calendarul competițional de tenis de masă a fost dat peste cap din cauza pandemia de coronavirus. Sportivii au fost nevoiți să stea acasă, dar nu au stat degeaba, ci și-au continuat antrenamentele. Recent însă, lotul național de tenis de masă, din care fac parte sportivele Adina Diaconu și Irina Ciobanu a început seria cantonamentelor. Bineînțeles, au fost luate toate măsurile pentru ca sportivii și antrenorii să fie protejați de virusul chinezesc.
Pentru a se menține în formă, și Irina Ciobanu a respectat un program strict pe perioada pandemiei, iar revenirea în sala de sport a fost extrem de așteptată.
Cele două sportive sunt dornice să simtă din nou adrenalina din competiții. Cel mai probabil, ele vor participa la Campionatul European de tenis de masă din Polonia, care va avea loc la sfârșitul lunii septembrie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE