Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, duel pentru Liga a II-a
19.06.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 279

S-au stabilit meciurile de baraj pentru accederea în Liga a II-a. Astfel, CSM Slatina va susține manșa tur pe terenul echipei Progresul Spartac, iar returul se va juca la o săptămână, pe Stadionul „1 Mai”.


Din cauza noului coronavirus, calendarul competițiile sportive a fost dat peste cap. Este și cazul Ligii a III-a de fotbal, campionat în care este angrenată și echipa de fotbal CSM Slatina. Gruparea lui Mihai Ianovschi face parte din seria a treia, fiind la egalitate de puncte cu Progresul Spartac, iar cele două echipe vor lupta pentru promovare în eșalonul superior.
În urma tragerii la sorți a ordinii meciurilor pentru accederea în Liga a II-a, CSM Slatina va debuta în deplasare, urmând ca returul să se joace pe Stadionul „1 Mai”.
În curând, Federația Română de Fotbal va stabili datele în care se va disputa barajul de promovare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020