Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Promovarea se decide în play-off
16.06.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 170

Cluburile de fotbal din liga a IV – a au stabilit ieri modul în care se va decide echipa care va promova în eșalonul superior. Astfel, formațiile de pe primele 4 locuri vor disputa un play-off în stil tur-retur. De asemenea, Asociația Județeană de Fotbal Olt a hotărât că în acest an nu vor exista echipe retrogradate.


Ieri a avut loc ședința Biroului Executiv al Asociației Județene de Fotbal Olt, acolo unde s-a stabilit modul în care actualul sezon de liga a IV – a se va încheia. În urma centralizării voturilor exprimate, s-a stabilit ca primele 4 echipe să dispute un play-off tur-retur, la finalul căruia se va decide echipa care va promova în liga a III – a. Astfel, echipele CSO Petrolul Potcoava, ACS Oltul Curtișoara, AS Unirea Radomirești și AS Viitorul Osica de Jos vor avea de disputat 6 meciuri de foc pentru a se desemna câștigătoarea Campionatului Ligii a IV – a.
Pentru celelalte echipe, sezonul fotbalistic a fost înghețat. Cluburile sportive aflate pe locurile 5 – 15 nu vor mai disputa nici un meci, menținându-se clasamentul actual. Asta înseamnă că în acest an, nicio echipă nu va retrograda.
Din sezonul următor, liga a IV – a va avea mai multe cluburi sportive înscrise. Președintele Asociației Județene de Fotbal Olt spune că echipele din liga a V – a pot promova doar dacă întrunesc toate condițiile necesare.
 

liga 4 fotbal campioana
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020