Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, în căutarea unei noi formule
02.06.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 159

Conducerea Clubului CSM Slatina este în discuții avansate pentru a perfecta noi transferuri în lotul echipei de handbal. Prima jucătoare care va îmbrăca din sezonul următor, în tricoul slătinean este Larisa Tămaș, care a jucat pentru HC Zalău și Corona Brașov. Tânăra sportiva va evolua pe posturile de inter stânga și centru.


Federația Română de Handbal a hotărât „înghețarea” campionatului, din cauza pandemiei de coronavirus. Așa cum era de așteptat, în această perioadă, toate echipele doresc să se întărească și sunt în căutarea formulei perfecte. În continuare, CSM Slatina reușește să rămână în acest campionat puternic, iar conducerea clubului se află în discuții cu noi jucătoare care vor ajuta echipa să-și îndeplinească obiectivul. Primul transfer în tabăra slătineană a fost perfectat.
Nucleul de bază al formației și-a reînnoit deja contractele, urmând ca noi jucătoare să semneze cu gruparea slătineană, coordonată de Victorina Bora.

Alexandra Andrei, Iulia Andrei, Daniela Șchiopu, Daniela Corban si Ana Dulgheriu sunt jucătoarele care s-au despărțit de clubul slătinean. Rămâne să se stabilească unde și când se vor relua pregătirile pentru noul sezon, care va debuta la sfârșitul lunii august.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020