Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, în căutarea unei noi formule
02.06.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 201

Conducerea Clubului CSM Slatina este în discuții avansate pentru a perfecta noi transferuri în lotul echipei de handbal. Prima jucătoare care va îmbrăca din sezonul următor, în tricoul slătinean este Larisa Tămaș, care a jucat pentru HC Zalău și Corona Brașov. Tânăra sportiva va evolua pe posturile de inter stânga și centru.


Federația Română de Handbal a hotărât „înghețarea” campionatului, din cauza pandemiei de coronavirus. Așa cum era de așteptat, în această perioadă, toate echipele doresc să se întărească și sunt în căutarea formulei perfecte. În continuare, CSM Slatina reușește să rămână în acest campionat puternic, iar conducerea clubului se află în discuții cu noi jucătoare care vor ajuta echipa să-și îndeplinească obiectivul. Primul transfer în tabăra slătineană a fost perfectat.
Nucleul de bază al formației și-a reînnoit deja contractele, urmând ca noi jucătoare să semneze cu gruparea slătineană, coordonată de Victorina Bora.

Alexandra Andrei, Iulia Andrei, Daniela Șchiopu, Daniela Corban si Ana Dulgheriu sunt jucătoarele care s-au despărțit de clubul slătinean. Rămâne să se stabilească unde și când se vor relua pregătirile pentru noul sezon, care va debuta la sfârșitul lunii august.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021