Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
FRH a înghețat Liga Florilor
19.05.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 147

Este oficial! Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a hotărât ca sezonul 2019-2020 al Ligii Florilor, campionat în care este angrenată și echipa CSM Slatina să se încheie. Anul acesta nu se va oferi titlul de campioană, ierarhiile rămânând cele din momentul întreruperii campionatului. Astfel, CSM Slatina încheie actualul sezon pe poziția a zecea.


Pandemia de coronavirus a dat peste cap programul campionatelor sportive din țara noastră. Cu toate că mai erau de disputat mai multe meciuri, ieri, oficialii Federației Române de Handbal au decis ca acest sezon să fie înghețat.

În viitorul sezon, în Liga Florilor vor fi angrenate 16 echipe. Gruparea slătineană așteaptă cu nerăbdare să reia pregătirea pentru campionatul 2020-2021.
O altă decizie aprobată de FRH este aceea că actualul sezon din Liga Florilor se încheie fără ca titlul de campioană să fie acordat, iar participarea în cupele europene să se facă în baza clasamentului actual.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020