Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
FRH a înghețat Liga Florilor
19.05.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 182

Este oficial! Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a hotărât ca sezonul 2019-2020 al Ligii Florilor, campionat în care este angrenată și echipa CSM Slatina să se încheie. Anul acesta nu se va oferi titlul de campioană, ierarhiile rămânând cele din momentul întreruperii campionatului. Astfel, CSM Slatina încheie actualul sezon pe poziția a zecea.


Pandemia de coronavirus a dat peste cap programul campionatelor sportive din țara noastră. Cu toate că mai erau de disputat mai multe meciuri, ieri, oficialii Federației Române de Handbal au decis ca acest sezon să fie înghețat.

În viitorul sezon, în Liga Florilor vor fi angrenate 16 echipe. Gruparea slătineană așteaptă cu nerăbdare să reia pregătirea pentru campionatul 2020-2021.
O altă decizie aprobată de FRH este aceea că actualul sezon din Liga Florilor se încheie fără ca titlul de campioană să fie acordat, iar participarea în cupele europene să se facă în baza clasamentului actual.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021