Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, în luptă pentru Liga a II-a
14.05.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 157

Este o certitudine! Echipa de fotbal CSM Slatina va încheia acest sezon competițional pe teren. Fotbaliștii lui Mihai Ianovschi vor susține doar meciurile pentru barajul de promovare împotriva formației AFC Progresul 1944 Spartac, echipă aflată la egalitate de puncte cu gruparea noastră.


După ce au fost analizate mai multe variante pentru reluarea competițiilor Ligii a III-a, Federația Română de Fotbal a decis că sezonul 2019-2020 nu va mai continua cu partidele rămase din retur. În acest sezon nu se va retrograda, iar în eșalonul secund promovează echipele clasate pe prima poziție în fiecare serie sau învingătoarele unui baraj în dublă manșă între locul 1 și locul 2 din fiecare serie, dacă diferența între primele două clasate este egală sau mai mică de 3 puncte. În acest moment, CSM Slatina se află pe locul doi în clasamentul Ligii a III-a, seria a III-a, la egalitate de puncte cu gruparea AFC Progresul 1944 Spartac, ceea ce înseamnă că jucătorii lui Mihai Ianovschi vor juca meciurile din barajul de promovare.
Rămâne de văzut cum își vor putea relua antrenamentele, dar și care va fi programul pentru cele două meciuri de promovare. Antrenorul Mihai Ianovschi este optimist și speră ca elevii săi să ofere un spectacol fotbalistic bun, iar CSM Slatina să fie echipa câștigătoare.
Pe tot parcursul stării de urgență, fotbaliștii slătineni au avut de respectat un program individual de pregătire, fiind în permanență monitorizați de Mihai Ianovschi, cu ajutorul unei aplicații.
 

liga II baraj de promovare csm slatina progresul spartac
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020