Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Meciurile din Liga Florilor, fără spectatori
24.04.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 350

Oficialii Federației Române de Handbal au decis reluarea sezonului competițional 2019-2020. Astfel, meciurile rămase din Liga Florilor, competiție în care este angrenată și CSM Slatina, se vor disputa sub formă de turneu, în luna iunie, însă fără spectatori.


Măsuri de urgență impuse de autorități au oprit toate competițiile sportive. La handbal spre exemplu, mai erau câteva etape până la încheierea campionatului. Ieri, oficialii FRH au stabilit că actualul sezon competițional se va încheia pe teren, iar meciurile se vor desfășura sub formă de turneu. Pentru evitarea riscului de îmbolnăvire cu COVID-19, în tribune nu vor exista susținători. Pentru al treilea an consecutiv, CSM Slatina face parte din această competiție importantă, iar slătinencele vor susține primele dueluri la începutul lunii iunie. Sezonul ar putea fi îngheţat doar dacă se va prelungi din nou starea de urgenţă, au precizat ieri reprezentanții Federației.
Este o perioadă lungă de pauză, în care elevele Victorinei Bora au avut de respectat un program de pregătire. Antrenoarea speră ca fetele sale să fie într-o formă bună, iar la finalul campionatului, CSM Slatina să se numere printre echipele care vor rămâne din nou pe prima scenă a handbalului românesc.
Până în acest moment, bilanțul echipei CSM Slatina este 6 victorii, un egal și 9 înfrângeri, gruparea Victorinei Bora ocupând poziția a zecea în clasamentul Ligii Florilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020